Laura lõpeamine ja värki-särki


Eelmisel nädalavahetusel käisin maal (mul on selline maakodu, et seda ei saagi päris maaks kutsuda, sest minu meelest seostub sõnaga "maal" lammaste, lehmade, kanade, sõnnikuga - minu maal ei ole neist aga jälgegi, nii et võib öelda suvila:D). Tsekkasin oma vanavanemad üle, hävitasin toorest maasikat (mille sülitaisn kohe väljaXD) ja külastasin surnuaeda ehk siis tegin seal pilte:-).


Esmaspäeval käisin Li-ga jalgpalli Ristiisas vaatamas, kus olid ka , ee mõned veel:D. Trennis viskasime kurikaid, kolmapäeal saime Mairelt Raffaellot ja neljapäeval hävitasime ise Triinu ning Heleni maiustusi, sest neil oli sünnipäev siis. Samal päeval käisime annelinnas jalgpalli ka vaatamas, peale mida käisin liisu juurest dvd-sid võtmas. Lili ja helen ajasid jälle mulle segast, et käisid kortermaja keldris pissil - oh teid küll, li tuli raudselt selle peale:D


Unustasin täitsa, et kolmapäeva õhtul käisime Tanel Padari and the Suni and Smilersi tuuril laululaval. Tannu ei meeldinud eriti, kuid sannu oli täitsa ok, v. a tsikid kes meie ees ennast hõõritasid, aga eks me litusime neile tagasi, "kogemata" ikkaXD. Üks joodik haaras lililt käest:( Hilisel õhtupoolikul tegutsesime skeit pargis ja pärast ootasime autot comarketi juures. Kus ühed tulid oma sokkidele ja auto porimatile järgiXD Kuu oli ikka vääga ilus tol ööl:)


Reede oli Liisu lõpetamine. Läksime siis tähtsalt Vanemuise kontserdimajja ja istusime nii ette kui sai. Mingi lili sõber tuli meie juurde ja küsis, kas lili õde või ema lõpetab? Me ei saanud mõhkugi aru, kuid lili vastas jah?:D Siis see algas ja kuulsime sõna õppejõud ning olime täitsa segaduses ja kui lõpetajad hakkasid sisse tulema, siis me parasjagu vaikselt väljusima - see oli ülikooli lõpetamineXD Eile tuli välja, et la oli ka uksega eksnud. Tegelt oli kommertsi lõpetamine teatrimajas:P Käisin empsiga Villa Margarethas söömas (tegelt tema jõi ainult kohvi:D) Tiramisu jäätisekooki sõin - päris hea oli. Õhtu poole sõitsin rattaga ülenurme lõpetamisele, Liisi lõpetas. Tagasitulles hüppasin maximast läbi ja ostsin La´le midagiXD-teate küll mida;) Tagasitulles sadas kõvast ja ma sain jälle märjaks:( Õhtul kirjutasin Mannule kaardi ja Cennule, mis parata mõni ei oska ise kirjutada, kuid päris tore oli mõne käekirja ahvida, kuigi eriti välja ei tulnud D:


Laupäeva hommikupoole käisin vanematega eedenis, kohvrit oli vaja ja sain ka selle, kahju et musta värvi, kuid ma olen juba seda nats kaunistanud mikide ja minnidegaXD Jõudsin Laura lõpetamisele ka, kuid mitte alguseks. Lilled olid kallimaks läinud võrreled reedega, ka hädisemaks:(. Seal läks päris palju aega, kuid lõpuks leidsime Laura, Liisu ja Mimmu sellest tohutust rahavamassist üles. Läksime siis Wildesse vanaema vaarika-õunakooki sööma (õigemini öeldes mina ja lili sõime seda, teised midagi muud). See on maailma parim kook:) Lilian mängis mulle jälle vingerpussi ja peitis minu raha rahakotist ära, nii et ma vaataasin, et raha ei olegi ja ütlesin et pean kaardiga maksma ja lili vastas, et nad olid teenindajale juba öelnud, et makasame sulas, pärast ütles kuhu raha pani - oh sind võrukaela küllXD Wilde ees tegime oma meestega ehk nende Wildedega ka nats "normaalseid" pilte, turistidel oli vähemalt lõbus, meil ka loomulikult:D Raekojaplatsis tegime ka Lauraga pilte ja siis läksime taksoga tema juurde tähistama. Taksojuht arendas La´ga joont kallitest bemmivendade taksodest ja muidu äri juttu ajas. Laura juures lendasid šampustelt korgid ja... Deemonkass elab ikka veel:D. Enne basseini ujuma minemist sai veits 3 korruse rõdul pilte tehtud, sellest me ei räägi täpsemaltXDXDXD Saunas tähistasime edasi ja siis käisme basseinis ning üritasime kummipaadis kõik korraga püsti seista - päris saimegi:D

Asi oli selles, et me ei olnud ennem söönud, kuid pärast sõime see-eest topelt, eriti neid hõrgutavaid saksa kooke: siidriga, maasikatega, pähkli (erline selle poolest, et jahu ei olnud kasutatud - La rõhutas seda eriti, tema tegi ka selle muidu) ja puuviljasalatit jäätisega. Selle söögiorgia tõttu sundisin ennast täna hommikul jooksma ka minema, täitsa mõnus oli;) Õhtul läksime taksoga (6 kohaline:D) tagasi linna, kus laural oli kooli juures bankett. Väljas sadas jälle ja päris kõvasti. Kuidagi sain koju, kuid olin märg kui kass, mis sest et mul oli vihmavari:D.





Comments

Popular posts from this blog

Ema"puhkus" Taani moodi vol2

The Birth Story vol 2 💞

Koh Samui with baby and toddler 🏝