UCLU Cheerleading

Mul sain reede kool läbi, nüüd siis lõpuks aega ka Londonit nautida ja puhata ;)

Cheerleading
Nädalavahetusel käisin Allstars Cheerleadingu stanting ja trumbling laakris ehk siis esimesel päeval harjutasime gruppides tõsteid ja teisel päeval saltosid. Tegelikult mitte päris salto, vaid pigem seljaga kätele hüppamine. Kõik see toimus ida Londonis. Sinna minek ja tuleg oli juba omaette ekskursioon nimelt kestis koos metroode, rongide ja bussiga mingi 1h. Ma ikka olen nii tänulik, et saan central Londonis olla. Meile anti ka T-särgid, mille mõte oli see, et kui keegi sind aitab ja sa oled maha kukkumas, siis saab sellest kinni haarata ning ei ole kahju, kui katki rebeneb. Seal olid ka siis väiksed meelelahutusvõistlused ning ma võitsin endale ühe tressika - jee :D Kõik osavõtjad olid roheliste särkidega ja juhendajad punastega. Nii lahe oli õppida back flippi - nagu elu unistus sai teoks :D Seal oli nii tšikke kui ka kutte erinevatest Londoni ülikoolide tiimidest ja ka 2 väikest last, kes olid mingit üli prood igasugustes trikkides. Me harjutasime erinevatel tasapindadel. Alguses pikal täispuhutud pinnal ja  lõpuks ka täitsa põrandal, kuid see oli mingi special - natuke vetruv. Võib öelda, et sai küll tunde kätte, kuid üksi väga ei maksa palja põranda peal teha, kui just mingit traumat ei taha. Pärast randmed veits valutasid, kuid täna on juba OK. See hüppelaagri võimla oli nii lahe, special for igasuguste võimlemisalade jaoks - nagu riistvõimlemine, sportvõimlemine jne.

Siin on üks Stunt campi video: http://www.youtube.com/watch?v=AqIWBVGL5ZQ&sns=fb

Pärast käisime Nandos söömas. See üks kiirtoidu ja restorani vahepealne ning orientatsioon siis kanale. Siin nii naljaks, et inimesed ootavad järjekorras ukse taga, kui kõik istekohad on kinni. Ma küll ei viitsiks. Sain lõpuks vastuse ka oma küsimusele, miks britid kutsuvad friikartuleid chipsideks. Vahe pidavat olema selles, et French fries on kaardus äärega, kuid chipsid sirged või ma sain nii aru.

Laupäeval trippisin tagasi ühe tüdrukuga Norrast ja sain teada, et ta peab maksma 2x suuremat õppemaksu, kui teised, sest Norra ei ole EUs nagu eriti nõme. Kuid teisest küljest maksab Norra riik nii suurt stipendiumi, et ta saab sellest pm poole oma õppemaksust kaetud ning ka siis elamiseks. Jutt käib siis paarikümnest tuhandest naelast :D

Cheerleaderitega oli üks reede ka jõulupidu, mis kujutas endas Piccadilly circuse lähedal asuvas restoran-klubis TigerTiger kolmekäigulist õhtusööki ja siis klubitamist. Sain lõpuks järele proovitud ka Briti jõulupudingu. See ei olnud nii fancy kui majaduse oma, kuid siiski päris lahe. Nii naljakas, et siin inimesed kell 21 juba kluppi. Mulle see klubi väga ei meeldinud, kuna inimesi oli igasuguseid seal ja pärast pidi mingi 30 mintsa järjekorras ootama, et riideid kätte saada, mille eest sa olid maksnud 2 naela ;)

Siin suuremates klubides vetsus kombeks, et üks mustanahaline tädi, kes koristab seal kogu aega ja siis vajaduse korral saad osta endal eigasugust staffi alustades hügeenitarvetest, kuid nätsude ja plätudeni. Pidin ikka selle pildi postitama, kuna tädi nägi, et teen pilti ja tahtis selle eest raha. Andsin viisakusest 0.2 naela, kuid ta ei olnud ilmselgelt rahul :)

Comments

Popular posts from this blog

Ema"puhkus" Taani moodi vol2

The Birth Story vol 2 💞

Rasedus vol 2 💙