Freedom parade!


Eelmine või siis juba üle-eelmine nädalavahetus sai Tallinnas võistlustel käidud. Reede õhtul sai sünnipäevalt ka läbi hüpatud - ah jaa, see päev oli ka pilliga konkurss, kus mul läks nii halvasti ja isegi õudusunenäod kahvatuvad selle kõrval. žürii oli küll kiitnud minu tooni jne, kuid tekst läks ikkagi sassi, ma ei tea - lambist tekkis amneesia. (põidlad pihku, helen teeb katseid hetkel:P) Salastatud allikast sain teada, et ma olin mänginud sellise olekuga nagu nii kui nii on keegi minust parem - paneb mõtlema:/. Sünnipäeva juurde tagasi tulles, siis sai jälle oma vanu klassikaid näha ja nad ei ole üldjoones ikka muutunud:D Kas välimuse järgi saab intelligentsi taset määrata? Vilunud "mürakaru" silm teeb nii mõndagi kindlaks. Sünnipäevade juurs on see halb, et saab süüaXD - mitte, et muidu ei saaks. 

Tallinna läksime, nagu ikka, rongiga. Mõnel oli kott juba päris palju taarat täis:D Sõit läks hästi agu alati, kuid selline unekas tuli peale, et rong oleks võinud ka kauem sõita. Esimene peatus nagu alati on Viru tänava juures olev "tervisliku toitumise armastajate"  söögikoht. See kord juhtus jälle nii, et läksime vanalinnas valest tänavavahest. Väiteid Eesti on väike ja kõik teevad viivad Maci tõestab fakt, et viimasesse kohta eksisid ka Saale ning Kärt. Esimene kord suutsin ma hoiduda - ette rutates võib öelda, et kellele 4 kellele 3 kord siiski mitte:D Edasi järgnes jalutuskäik Kalevisse. Selle aja jooksul suutis The-other-Martin teha juba mitu katset jõda Lanamäele või Mustamäele - ma ei teagi nüüd täpselt. Kalevi hall oli jääkapp - peaks ikka ühesugused villased sokid otsima:D ja kasukad ka. Mina olin juba 2. päeva järjest liimist lahti, kuid vahendi kava läks täitsa hästi. (2. ja 3. koht). Soojendusel sai nii mõnegi viril nägu ja põrandal oigamist näha:D - nutad ja teed: võimlemise põhimõte. Olgu mainitud, et me jäime ööseks Tallinnna. Edasi läksime "uue riide" korterit otsima. Me vist üritasime kõik maja uksed läbi keerata võtmega ennem, kui taipasime, et see sama võti, mis avab välisukse avab ka korteri ukse:P Mõni ei teadnud ka oma korteri nr ja loodan, et videosalvestusi keegi pärast üle ei vaataXD Sai siis veits vee arvet kulutatud ja naabermaja pornostaari (suht ebahuvitav, istus ainult arvutis) korteri aknast vaadata. Viru keskuse juures oli varem kossu vaatama lennanud Maris koos kriisi ja otheriga. Mina, jultsik, triin ja helen läksime hessi sööma. Teenindustädi valas pool minu spritei maha, kuid ma tahtsin ikka täis topsi:D Linnateater ja linnahall on erinevad kohad. Kriisi korterisse jõudsime ka. Sinna tulid ka mõned tema sõbrad, ühel oli vahtimishaigus, mida Maris ei suutnud ära kannatada ja otsustas üksi väiksele linnaekskursioonile minna, kuid giidi oleks võinud ikka kaasa võtta:D Kunagi öösel kobasime siis esimesse peatusse tagasi - lili, helen ja maris jäid sinna. Uus päev - viru - šoping ja väsinult Tartu tagasi. Ah jaa, siis oli ka naistepäev:D

See laupäev oli Marise sünna - 18 tuli hea hooga (natuke lendas hange ka:D) Enname käisin pere ja tuttavatega Sviiti ka vaatamas, pool etendust nägin varjudes. Ma ei jõudnudki ehteid endsle külge riputada:D Teatris ei soovita juua, eriti kui sul veel kontsad all on:P Sünnale jõudes oldi juba meeleolus. Lili üritas baaridaami mängidaXD Triinuga käisime saunas ja mullikas, helen korraks ühines meiega ja paljasporgandile sai ka väikse üleka tehtud - minu jala otsas ei oleks ikka pidanud maanduma:D Sel päeval oli mul prillituja ja ma ei saanudki neid eest võtta, sest muidu oleksin mõned ära sulatanudXD Meie kink oli ikka kõige parem, ikka karli valitud;)

Hetkel siis vaheaeg ja peab tunnistama, et ma ei oska puhata, kuid eks vaheaja lõpuks saab selgeks, kuid siis on vaja juba tööd teha. Eile käisin esiliiga jalgpalluriga ka triblamas - jalgpallurit minust ikka ei saa:D Paar asja sain siiski selgemaks, nt Zidaani ( või kuidas seda nime kirjutatataksegi) löögi. Ok, ma lähen valmistun nüüd juuksuriks - loodan, et mõni karv ikka pähe jäätakse:D ja pärast on siduri-pidur-gaas Ärge siis linnas igaks juhuks liikuge. Hastalavista!

Comments

Popular posts from this blog

Ema"puhkus" Taani moodi vol2

The Birth Story vol 2 💞

Koh Samui with baby and toddler 🏝