nitsevo!

Sel nädalal oli siis Maire sünna. talle ei oska kunagi midagi kinkida ja see aasta mõtlesimegi talle midagi teistsugust kinkida ehk siis kollase kastekannuXD Muidugi kaunisas selle tahaks-ka-nii-hästi-joonisatada-Lilian triksiroosaga, mis jäi kannu peale palju ilusam kui riidel. Lisaks sellele kaunistasime ka ta kapi ära. Ah jaa, täna tuli trennis välja, et see kastekann oli praak, sest lasi vett läbi, kui Maire kodus üritas lilli kasta:D
Eile oli ka kooriga esinemine, mingi Naislaulupäev. Nii ammu ei olnud kaua seisnud, et u kannad lõid täiega tuld. Härma kooril olid veel lahedad liigutused ja ma oleksin äärepealt seetõttu kreepsu saanud. Peaks ikka paremini õppima oma emotsioone valitsema. Peale seda läksin onu ja Eva sünnale. Sada aastat ei olnud seal käinud ning Erkot nägin ma viimati 3 aastat tagasi ja ta oli siis 3 korda väiksem (loe kõhnem). Ma sõin ennast ikka päris kooma. Mul on nii loll komme sünnadl end ogaraks süüa nagu oleks viimne päev käesXD See eest läksin jala koju, kui teised läksid autoga:P Teepeal sõitis 3 korda limusiin must mööda-ta tahtis vist ikka pind peale võtta;)
Koolis oli ka Akol sünna. Tema sai oma lilled, mis lõhnasid La.Coste (või kuidas seda kirjutataksegi) järgi. Veel laulisme ka talle ja ta oli kül väga hingestatud näoga.
Juuniks peaks end kuhugi tööle sebima, et raha teenida. Kuid keegi ütles see nädal väga tabavalt-Milleks praegu töötada, nii kui nii saab terve elu seda teha. Selles peitub point, aga vanemates ei tahaks ju koguaeg sõltuda?!;)

Comments

Popular posts from this blog

Ema"puhkus" Taani moodi vol2

The Birth Story vol 2 💞

Rasedus vol 2 💙